Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента. 20.09.2016

ПОВІДОМЛЕННЯ
про виникнення особливої інформації
емітента

І. Загальні відомості
1. Повне найменування емітента: Приватне акціонерне товариство «Харківський проектно- вишукувальний інститут об’єктів транспорту»
2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 01388452
3. Місцезнаходження: 61052, м.Харків, вул.Різдвяна, буд. 29-Б
4. Міжміський код, телефон та факс: +38 (057) 760-25-35 ; +38 (057) 714-99-61
5. Електронна поштова адреса: at@khgt.com.ua
6. Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації : http://www.khgt.com.ua/index.php/khgtinfo/specialinformation
7. Вид особливої інформації відповідного до вимог глави 1 розділу ІІI Положення: зміна складу посадових осіб емітента.

ІІ. Текст повідомлення

Рішенням позачергових загальних зборів від 20.09.2016р., протокол №2, достроково припинено повноваження членів Наглядової ради згідно діючого Статуту:

– голови Наглядової ради Естріна Ігоря Юрійовича , громадянина РФ , не володіє часткоюстатутного капіталу. Перебував на посаді голови Наглядової ради 2 роки. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– заступника голови Наглядової ради Венгера Станіслава Володимировича , володіє часткою статутного капіталу в розмірі 11,789421%. Перебував на посаді заступника голови Наглядової ради 2 роки. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– секретаря Наглядової ради Ловцова Сергія Івановича, громадянина РФ , володіє часткою статутного капіталу в розмірі 0,017654%. . Перебував на посаді секретаря Наглядової ради 7 років. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

Рішенням позачергових загальних зборів від 20.09.2016р., протокол №2, обрано на новий термін Наглядову раду у складі:

– члена Наглядової ради Венгера Станіслава Володимировича , володіє часткою статутного капіталу в розмірі 11,789421%. Останні 5 років займає посаду помічника віце-президента ОАО «Метрогіпротранс», Москва, РФ та перебував на посаді заступника голови Наглядової ради останні 2 роки. Особа обрана на 1 рік. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– члена Наглядової ради Абрамсона Михайла Валерієвича , громадянина США, не володіє часткою статутного капіталу. Останні 5 років обіймав посаду спеціаліста ООО «Галс-Инвесстрой», зараз перебуває на посаді помічника віце-президента ОАО «Метрогіпротранс», м.Москва, РФ . Особа обрана на 1 рік. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– члена Наглядової ради Єрмекбаєва Єрбола, громадянина Ізраїлю, не володіє часткою статутного капіталу. Останні 5 років перебуває на посаді керівника компанії RoadFocus LTD, Ізраїль . Особа обрана на 1 рік. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

Рішення Наглядової ради акціонерів , протокол №1 від 20.09.2016р. обрано`:

головою Наглядової ради Абрамсона Михайла Валерієвича , громадянина США, не володіє часткою статутного капіталу. Останні 5 років обіймав посаду спеціаліста ООО «Галс-Инвесстрой», зараз перебуває на посаді помічника віце-президента ОАО «Метрогіпротранс», м.Москва, РФ . Особа обрана на 1 рік. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

заступником голови Наглядової ради Єрмекбаєва Єрбола., громадянина Ізраїлю, не володіє часткою статутного капіталу. Останні 5 років перебуває на посаді керівника компанії RoadFocus LTD, Ізраїль . Особа обрана на 1 рік. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

секретарем Наглядової ради Венгера Станіслава Володимировича , володіє часткою статутного капіталу в розмірі 11,789421%. Останні 5 років займає посаду помічника віце-президента ОАО «Метрогіпротранс», Москва, РФ та перебував на посаді заступника голови Наглядової ради останні 2 роки. Особа обрана на 1 рік. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Фізична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

ІІІ.Підпис 1. Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.
Директор Венгер А.В.
20.09.2016р.