ПРОТОКОЛ № 1 РІЧНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ ОБ’ЄКТІВ ТРАНСПОРТУ» ВІД 21.04.2021р.

Дата проведення загальних зборів: 21 квітня 2021 року.

Час проведення загальних зборів: час відкриття загальних зборів 10 годин 00 хвилин, час закінчення загальних зборів 11 годин 17 хвилин.

Місце проведення загальних зборів: м. Харків, вул. Різдвяна, буд. 29-Б, к. 502.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: станом на 24 годину 15 квітня 2021 року.

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 124 (сто двадцять чотири) особи.

Загальна кількість акцій випущених Товариством – 28 322простих іменних акцій.

Загальна кількість голосуючих акцій Товариства (голосів) – 25 534 простих іменних акцій.

Загальна кількість голосів акціонерів – власників голосуючих акцій Товариства, які зареєструвалися для участі у загальних зборах: 21959голосів.

Загальні збори акціонерів ПрАТ «Хардіпротранс» розпочав, Голова Загальних зборів, обраний Наглядовою радою (протокол № 21 від 01.03.2021 р.), Кисіль О.О., який після привітання акціонерів та представників акціонерів доповів про те, що річні Загальні збори акціонерів були скликані та проводяться у відповідності до Статуту Товариства та діючого Закону України «Про акціонерні товариства».

На засіданні Наглядової ради Товариства (протокол № 21 від 01.03.2021 р.) були прийняті всі необхідні рішення, які стосуються скликання та проведення сьогоднішніх Загальних зборів акціонерів, а саме:

  • затверджено проект порядку денного, прийнято рішення про дату скликання Загальних зборів;
  • визначено дату складання переліку акціонерів, які мають право бути повідомленими про Загальні збори;
  • прийнято рішення про розсилку письмових повідомлень про проведення Загальних зборів;
  • затверджено порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами під час підготовки до Загальних зборів;
  • визначено дату складання переліку акціонерів, які мають право брати участь у Загальних зборах;
  • призначено Реєстраційну комісію у складі: Ковтун С.О., Ільїна Н.С., Чумаченко З.М.;
  • призначено Голову Загальних зборів : Кисіль О.О. і Секретаря – Селегень О.О.

На засіданні Наглядової ради Товариства (протокол № 22 від 06.04.2021 р.) було затверджено форму та текст бюлетенів для голосування, в яких зазначені в т.ч. і проекти рішень по питанням порядку денного Загальних зборів.

Відповідно до Статуту повідомлення про проведення Загальних зборів та їх порядок денний Товариство розіслало акціонерам, які зазначені у реєстрі власників цінних паперів станом на 09.03.2021 р. Інформацію, передбачену законодавством, було розміщено на власній вебсторінці в мережі Інтернет і в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку – Stockmarket.