Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента. 20.0.2017

ПОВІДОМЛЕННЯ

про виникнення особливої інформації емітента

І. Загальні відомості

1. Повне найменування емітента: Приватне акціонерне товариство «Харківський проектно- вишукувальний інститут об’єктів транспорту»
2. Код за ЄДРПОУ: 01388452
3. Місцезнаходження: 61052, м.Харків, вул.Різдвяна, 29-Б
4. Міжміський код, телефон та факс: (057) 760-25-35 ; (057) 714-99-61
5. Електронна поштова адреса: at@khgt.com.ua
6. Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації : http://www.khgt.com.ua/index.php/khgtinfo/specialinformation
7. Вид особливої інформації: відомості про зміну складу посадових осіб емітента

ІІ. Текст повідомлення

Рiшенням рiчних загальних зборiв вiд 19.04.2017р., протокол №1, згiдно законодавства достроково припинено повноваження:

– голови Наглядової ради Абрамсона Михайла Валерiєвича, не володiє часткою у статутному капiталi.Перебував на посадi голови 0,5 року. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– секретаря Наглядової ради Венгера Станiслава Володимировича , володiє часткою статутного капiталу в розмiрi 11,789421%. Перебував на посадi секретаря 0,5 року. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– заступника голови Наглядової ради Єрмекбаєва Єрбола, не володiє часткою у статутному капiталi.Перебував на посадi заступника голови 0,5 року. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

Рiшенням рiчних загальних зборiв вiд 19.04.2017р., протокол №1, кумулятивним голосуванням обрано:

– члена Наглядової ради Венгера Станiслава Володимировича, як представника акцiонера. Володiє часткою статутного капiталу в розмiрi 11,789421%.Останнi 5 рокiв обiймав посаду помiчника вiце-президента ОАО «Метрогiпротранс», Москва, РФ . Особа обрана на 1 рiк. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– члена Наглядової ради Абрамсона Михайла Валерiєвича , громадянина США, як представника акцiонера. Часткою у статутному капiталi не володжiє. Останнi 5 рокiв обiймав посаду спецiалiста Golden Gate Opera, зараз перебуває на ссо «Valart Engineering LCC». Особа обрана на 1 рiк. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– члена Наглядової ради Єрмекбаєва Єрбола, громадянина Iзраїлю, як представника акцiонера. Не володiє часткою у статутногому капiталi. Останнi 5 рокiв перебуває на посадi керiвника компанiї RoadFocus LTD, Iзраїль . Особа обрана на 1 рiк. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

Рiшенням Наглядової ради акцiонерiв , протокол №1 вiд 19.04.2017р. обрано:

-`головою Наглядової ради Абрамсона Михайла Валерiєвича , громадянина США, не володiє часткою статутного капiталу. Останнi 5 рокiв обiймав посаду спецiалiста Golden Gate Opera, зараз перебуває на ссо «Valart Engineering LCC». Особа обрана на 1 рiк. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

-`заступником голови Наглядової ради Єрмекбаєва Єрбола., громадянина Iзраїлю, не володiє часткою статутного капiталу. Останнi 5 рокiв перебуває на посадi керiвника компанiї RoadFocus LTD, Iзраїль . Особа обрана на 1 рiк. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

– обрано`секретарем Наглядової ради Венгера Станiслава Володимировича , володiє часткою статутного капiталу в розмiрi 11,789421%. Останнi 5 рокiв займає посаду помiчника вiце-президента ОАО «Метрогiпротранс», Москва, РФ. Особа обрана на 1 рiк. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Фiзична особа не надала згоди на розголошення паспортних даних.

ІІІ.Підпис
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.
Директор Венгер А.В. 20.04.2017